За нас

История

Клубът е създаден през 1996 година в град Ямбол. След 1999 година ръководството му е изцяло сменено. От тогава до юни 2015г. той отстоява интересите на мото-братята и техните желания са закон в клуба.След юни 2015г. отново се сменя управителния съвет и за председател е избран Добри Добрев,а стария управителен съвет се оттегля в заслужена почивка.The Riders MC е регистриран и е напълно законна организация с всичко, което следва според закона. Клубът за момента наброява над 80 мото-братя от различни градове: Ямбол, София, Сливен, Карнобат, Плевен, Асеновград, Бургас, Варна и Тополовград.През 2015 година се сменя ръководството на клуба.Старият управителен съвет се оттегля в заслужена почивка и бива заменен с по-млади членове.

Мото-събори

През всичките тези години *The Riders MC* е организирал много събори и мероприятия, които са свързани с мотоциклетите; преминати са много километри, прекосени са много държави, изпита е много бира ;)

През 2000 година *The Riders MC* организира първия мото-събор в местността Бакаджик и постави началото на една нова традиция, която продължава и до ден днешен.

*The Riders MC* сега

В *The Riders MC* няма разделение на видове мотори и видове хора като йерархия. Не сме партийно зависими и не искаме да бъдем!

За напред нашата идея и цел е клубът да се разраства и да бъде в основата на едно силно Мото-братство от хора, които искат да бъдат членове на *The Riders MC*, готови да работят и да допринесат за благото на всички в клуба.

Music playlist

by: admin - Release Date : 2012-11-15

bg